FOTO Jozef Oklamčák sa rozhodol poslať do Číny tohtoročnú finalistku Českej Miss 2016

NETKY.SK • 17 Júl 2016, 15:01 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák sa rozhodol poslať do Číny tohtoročnú finalistku Českej Miss 2016

PRAHA - Ako sme Vás už informovali agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION, dostala licencie na výber a delegovanie missiek, na svetovú súťaž krásy, ktoré budú reprezentovať Slovensko, Česko a Rakúsko na MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 v ČÍNE.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Poverenie rozhodnúť o delegátkach, ktoré budú reprezentovať jednotlivé štáty, dostal medzinárodne uznávaný a vyše 100-násobný člen mnohých medzinárodných porôt súťaži krásy Jozef OKLAMČÁK. A ten sa rozhodol, že ČESKÚ REPUBLIKU bude na svetovej súťaži krásy MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 v ČÍNE zastupovať, tohtoročná finalistka ČESKEJ MISS 2016 NIKOLA KOVÁŘIKOVÁ. 

 

Dvadsaťdvaročná, budúca právnička, ktorá pochádza z moravského mesta Napajedla, ma výšku 174 cm, ideálne miery 89 - 60 - 89 a okrem češtiny, veľmi dobre ovláda anglický a francúzsky jazyk.

 

Ako nám povedal zakladateľ novodobej tradície MISS v Československu v roku 1988, zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK, a v súčasnosti aj prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK, "Nikola ma všetky predpoklady úspešne reprezentovať ČESKÚ REPUBLIKU na tejto svetovej súťaži krásy a preto  z množstva dievčat som si vybral práve ju. Totiž v nej som okrem vizuálnej krásy, objavil aj duševnú, intelektuálnu krásu, ktorú vie odkomunikovať v dvoch svetových jazykoch v angličtine a francúzštine a pokiaľ uspeje, dostane okrem iného, možnosť ročného študijného pobytu čínštiny a potom ma bude môcť sprevádzať v porotách v Číne"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies