FOTO Hľadaný terorista z Paríža Abdeslam si po útokoch v kľude nakupoval na benzínke

NETKY.SK • 13 Január 2016, 09:59 • 2 min
FOTO Hľadaný terorista z Paríža Abdeslam si po útokoch v kľude nakupoval na benzínke

PARÍŽ - Hľadaný terorista z Paríža si deň po útokoch v kľude nakupoval na benzínke vo Francúzsku. Salaha Abdeslama nasnímala bezpečnostná kamera len deň po smrtiacich útokoch. Fotografie zverejnila francúzska televízna stanica BMF TV.

slovakia

left justify in out

Na obrázkoch je vidieť dvoch mužov. Jedným z nich je práve Salah Abdeslam, ktorý polícii stále uniká. Terorista pôsobí na fotografiách uvoľnene a ruky má vo vrecku. Jeho svedomie ho pravdepodobne veľmi neťažilo.

 

Abdeslam vraj telefonoval 14. novembra svojim priateľom Mohammedovi Amrimovi a Hamzovi Attouovi, aby ho vyzdvihli a odviezli do Belgicka. Podľa televízie BMF sa trojica mužov zastavila asi na 15 minút na čerpacej stanici neďaleko belgickej hranici, kde ich zachytila bezpečnostná kamera. V tej dobe mali už za sebou tri policajné kontroly. Policajti ich samozrejme nezadržali, lebo nikto zatiaľ nevedel, že by teroristom mohol byť práve Salah Abdeslam.

 

Obidvaja údajní komplici vysadili Abdeslama v bruselskej štvrti Laeken. Amri s Attouom boli neskôr zadržaní v bruselskej štvrti Molengeek. Podiel na útokoch ale rázne odmietajú. 

 

Salah Abdeslam polícii stále uniká a je na neho vydaný medzinárodný zatykač.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies