FOTO Herečka Daniela Ruah je tehotná

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:39 • 2 min
FOTO Herečka Daniela Ruah je tehotná

LOS ANGELES - Americká herečka Daniela Ruah bude dvojnásobnou matkou. Tridsaťdvaročná rodáčka z Bostonu čaká druhé dieťa s manželom Davidom Olsenom. Pár už spolu vychováva dvojročného syna Rivera Isaaca. Herečka potvrdila radostnú správu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila spoločnú rodinnú fotografiu, na ktorej má tehotenské bruško.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný Olsen a Ruah sa stretli počas nakrúcania seriálu NCIS: Los Angeles (2009), v ktorom rodák z Moline v Illinois ako kaskadér zastupoval svojho mladšieho brata Erica Christiana Olsena. Dvojica sa zosobášila v júni 2014.
Daniela Ruah stvárňuje v spomínanom seriáli agentku Kensi Blye. V tejto úlohe sa predstavila aj v roku 2009 v televíznom projekte NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) a v roku 2011 v seriáli Hawaii 5.0 (2010). Zahrala si tiež v akčnej dráme Red Tails (2012).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies