FOTO Ex priateľ žene vyčítal tučnotu, pomstila sa mu sexi telom

NETKY.SK • 19 Január 2017, 12:18 • 2 min
FOTO Ex priateľ žene vyčítal tučnotu, pomstila sa mu sexi telom

SYDNEY – Študentka zo Sydney sa rozhodla zbaviť prebytočných kíl po tom, čo jej ex priateľ povedal, že je príliš tučná.

slovakia

left justify in out

Hayley Westoby (25) radikálne pribrala na váhe počas prvého ročníka na vysokej škole. Dôvodom bola nezdravá kalorická strava vo fast foodoch a párty s litrami alkoholu.

 

img

 

Jej váha jedného dňa dosiahla až 119 kilogramov a priateľ to už nevydržal. Pohádali sa a rozišli pretože vedľa nej už nevedel existovať. Pravá láska to zrejme nebola.

 

Hayley sa vtedy nad sebou vážne zamyslela a uvedomila si ako strašne sa zmenila. Ako prvý krok si dala za cieľ zhodiť 5kg. Začala cvičiť a zaujímať sa o zdravú stravu. Kilá išli rýchlo dole a tak pokračovala ďalej.

 

Fitness sa stalo jej novou vášňou a vo finále zhodila neuveriteľných 65 kg. Teraz váži 54 kg a muži sa po nej na ulici túžobne obzerajú. Keď ju na fotkách zbadal ex priateľ zrejme mu bolo veľmi ľúto, že už nie je jeho.

 

 

 

"Než mi partner nepovedal ako vyzerám, vôbec som si to neuvedomila. Zostala som zo seba šokovaná, stratila som samu seba. Rozhodla som sa s tými kilami skončiť. Som hrdá na to, čo som dokázala,“ vysvetlila Hayley pre Daily Mail.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona