FOTO Deň matiek sa blíži! Takto vyzerajú maminy známych celebrít!

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 21:13 • 2 min
FOTO Deň matiek sa blíži! Takto vyzerajú maminy známych celebrít!

Túto nedeľu si spoločne pripomenieme deň, ktorý je venovaný všetkým maminám. Pozrite sa, ako vyzerajú mamy známych celebrít.

slovakia

left justify in out

Táňa Pauhofová sa netají tým, že v čase dospievania si s prísnou maminou Ivetou veľmi nerozumela. Napriek všetkému po rokoch obe stoja pevne pri sebe a navzájom sa podporujú v kariére. Puhofová staršia je vášnivá cestovateľka a tiež docentka ekonómie.

 

Rapper Majk Spirit na svoju mamu Evu Dušičkovú nedá dopustiť. Pani Dušičková je vyštudovaná novinárka, ktorá o svojom synovi napísala knihu. Umelec svoju mamu miluje natoľko, že medzi potenciálnymi partnerkami hľadá takú, ktorá by sa priblížila práve jej.

 

Aj Kristína Farkašová ma skvelý vzťah so svojou mamou Katarínou. Tá je vďaka svojej profesii zvyknutá starať sa viac o seba, ako o druhých. Ako riaditeľka Aliancie žien Slovenska na dennej báze rieši prípady domáceho násilia a obchodovania s ľuďmi.

 

Vzťah najlepších kamarátok majú Dominika Cibulková s mamou Katarínou. Dominika v rozhovoroch pre médiá viackrát uviedla, že miluje módu a veľa nakupuje. To, čo nestíha “vynosiť” posúva svojej mamine.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies