FOTO Choré: Personál tureckého hotela si vystrelil z hostí, nafingovali útok Islamského štátu

NETKY.SK • 18 August 2015, 14:20 • 2 min
FOTO Choré: Personál tureckého hotela si vystrelil z hostí, nafingovali útok Islamského štátu

ANKARA – Iba šesť týždňov ubehlo od krvavého útoku v Tunisku, pri ktorom zahynulo 38 turistov. Dovolenkári najmä v arabských krajinách majú strach, či sa im nestane niečo podobné. Personál jedného tureckého hotela si však z hostí veľmi kruto vystrelil.

slovakia

left justify in out

V päťhviezdičkovom tureckom hoteli odpočívali hostia pri bazéne, keď medzi nich vtrhli muži so zbraňami v rukách. Tí však nevedeli, že ide o žart, a tak ihneď začali panikáriť, utekať a schovávať sa.

 

img

 

Jeden z hotelových zamestnancov prezlečený za člena Islamského štátu mal v ruke kanister, na ktorom bolo napísané benzín a začal ho liať na jedného z dovolenkujúcich.

 

img

 

Vyplašení dovolenkujúci však nakoniec zistili, že ide o žart, avšak im to až tak vtipné nepripadalo. „Takto si hotel predstavoval zábavu. Mali dojem, že je to vtipné, keď budú ľudia bežať okolo bazéna prezlečení za teroristov,“ povedal pre denník The Sun jeden z hotelových hostí.

 

img

 

Hotel sa hosťom ospravedlnil a rovnako aj cestovná kancelária, podľa ktorej malo ísť o "zábavný program so superhrdinami ako Rambo, alebo Superman."

 

Iba pred pár týždňami Tunisan Sajfaddín Rizikí zavraždil na pláži v meste Sousse 38 turistov, keď začal páliť z kalašnikova.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies