FOTO a VIDEO Odinovi vojaci, ktorí chránia fínske ženy proti migrantom, narazili na nového súpera

NETKY.SK • 8 Február 2016, 15:18 • 2 min
FOTO a VIDEO Odinovi vojaci, ktorí chránia fínske ženy proti migrantom, narazili na nového súpera

HELSINKI – „Odinovi vojaci“ je skupina ľudí, ktorí sa rozhodli chrániť ženy a deti proti utečencom. V krajine im však pribudol netradičný súper, ktorého určite nečakali.

slovakia

left justify in out

Reportáž o tom, kto sú Odinovi vojaci, si môžete prečítať TU!

 

Táto skupina tvrdí, že chcú ochrániť Fínov hlavne ženy a deti pred množiacimi sa útokmi utečencov. Po celej krajine sú údajne stovky Odinovych vojakov a podľa ich slov nie sú násilníckou skupinou. Niektoré fínske ženy nie sú z nich príliš nadšené, a tak sa rozhodli, že im odpovedajú.

 

Odinovi vojaci narazili na svojich hliadkach na netradičných protivníkov. Neboli to žiadni utečenci, ale klauni zo skupiny Loldiers of Odin. Členovia tejto skupiny sa radi hrajú zabávajú a tancujú.

 

 

„Naše obľúbené farby sú ružová, oranžová, modrá, ružová a zelená, ale budeme sa zabávať a baviť každého bez ohľadu na farbu. Tiež máme radi biele veci, napríklad sneh, biele goliere, bielych žralokov, vaječné bielky, papier vo veľkosti A4 (hoci aj iné rozmery sú v poriadku), biele veľryby a vanilkovou zmrzlinou,“ vyhlasujú o sebe klauni zo skupiny Loldies of Odin.

 

Fíni vyjadrujú klaunom podporu aj na sociálnej sieti Facebook.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies