FOTO a VIDEO Austrálčanka má zrejme najdlhšie nohy na svete, život nemá ľahký

NETKY.SK • 24 Január 2017, 14:38 • 2 min
FOTO a VIDEO Austrálčanka má zrejme najdlhšie nohy na svete, život nemá ľahký

MELBOURNE – Bývalá modelka z austrálskeho Melbourne Caroline Arthur verí, že má najdlhšie nohy na svete a rada by sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov. Jej končatiny merajú neuveriteľných 130cm, pričom tvoria až 69 percent z jej celkovej výšky 1,87 m.

slovakia

left justify in out

"Verím, že moje nohy sú rozhodne najdlhšie v Austrálii, a pokiaľ je mi známe, tak aj v Amerike,“ povedala.

 

img

 

Svetové prvenstvo má zatiaľ oficiálne Ruska Svetlana Pankratova, ktorej nohy merajú 131cm, čo je veľmi tesný rozdiel. Caroline chce preto osloviť porotcov rekordov, aby jej nohy zmerali a porovnali s dĺžkou Svetlany.

 

img

 

Život s najdlhšími nohami v bežnom živote prináša viaceré nepríjemnosti. Caroline má napríklad večný problém nájsť v obchode dostatočne dlhé nohavice. Na ulici na ňu ľudia neustále pokukujú, no ako tvrdí, za ten čas si už zvykla.

 

Najťažšie obdobie mala v puberte, keď medzi rovesníkmi vždy vytŕčala z davu za čo vyslúžila aj nepríjemné komentáre. Svoju výšku sa snažila zamaskovať oblečením a zhrbeným držaním tela.

 

Zlom nastal keď dovŕšila 15 rokov a rozhodla sa skúsiť modeling. Tu sa na seba Caroline začala pozerať inak a brať svoju odlišnosť za pozitívum. Jej dlhočizné nohy boli pre modelingové agentúry atraktívne a často sa objavovali v reklamných spotoch. Neplatilo to však všade. Niektorí ju odmietali, pretože nespĺňala „štandard austrálskej krásy.“

 

 

Caroline má dve deti: 13-ročného syna Coopera, ktorý už tiež meria 1,87m ako jeho matka, a dcérou Zoe, tá je vysoká 1,79m. Fyzický vzhľad Caroline je trochu hlavolam, pretože jej matka Janet meria len 1,58 m. Tá je na svoju krásnu dcéru ale veľmi hrdá.

 

"Keď si pomyslím, že by mohla mať najdlhšie nohy na svete, cítim neuveriteľne pyšná." povedala Janet.

 

Caroline a jej manžel Cameron si kvôli výške postavili dom na mieru, teda stropy osadili vyššie, aby sa vnútri necítili stiesnení.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies