Formácia Swedish House Mafia po turné ukončí svoju činnosť

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 20:13 • 2 min
Formácia Swedish House Mafia po turné ukončí svoju činnosť

Formácia Swedish House Mafia po turné ukončí svoju činnosť - Celebrity Švédske producentské trio Swedish House Mafia po aktuálnom turné ukončí svoju činnosť. Skupina o tom v nedeľu informovala na svojej oficiálnej webovej stránke swedishhousemafia.

slovakia

left justify in out

img

Švédske producentské trio Swedish House Mafia po aktuálnom turné ukončí svoju činnosť. Skupina o tom v nedeľu informovala na svojej oficiálnej webovej stránke swedishhousemafia.com. "Dnes by sme sa s vami chceli podeliť o informáciu, že toto turné bude naše posledné. Chceli by sme sa poďakovať každému, kto nás sprevádzal na našej ceste. Prišli sme. Zúrili sme. Milovali sme," napísala formácia.

Houseoví dídžeji Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso sa v najbližších týždňoch naživo predstavia napríklad na britskom festivale T In The Park, v Madride na podujatí Rock in Rio, na ostrove Ibiza a tiež doma v Štokholme. Termíny a miesta posledných vystúpení skupina zverejní v auguste.

Swedish House Mafia pôsobí na scéne od roku 2008. Na konte má single ako One, Miami 2 Ibiza (with Tinie Tempah), Save the World, Antidote (with Knife Party) a Greyhound a kompilačný album Until One (2010). DJ Magazine zaradil túto superskupinu v ankete Top 100 DJs za rok 2011 na 10. miesto. Pred nich sa dostali len Markus Schulz, Dash Berlin, Afrojack, Avicii, Above & Beyond, Deadmau5, Tiësto, Armin van Buuren a David Guetta.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies