Floyd Mayweather Jr. minul $3,5 milióna na Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

NETKY.SK • 28 Október 2015, 18:04 • 2 min
Floyd Mayweather Jr. minul $3,5 milióna na Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

LAS VEGAS – Amerického boxera Floyda Mayweathera Jr. neprezývajú Money len tak pre nič za nič. Jeho záľuba v luxusných superšportoch je dobre známa a do jeho zbierky pribudol ďalší skvost.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný boxer už zavesil rukavice na klinec a užíva si ovocie svojej bohatej kariéry. Jeho najnovším prírastkom je Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, za ktorý vysolil 3,5 milióna dolárov.

 



Podľa oficiálnych údajov výrobcu zrýchli toto vozidlo z 0 na 100 km/h za 2,6 sekundy a jeho maximálna rýchlosť je 410 km/h. Model Grande Sport Vitesse poháňa motor s objemom takmer osem litrov a výkonom 1.200 konských síl. Tie sú veru aj poriadne smädné, keď v meste spotrebujú až 37,2 litra benzínu. To však určite žiadneho majiteľa takéhoto klenotu nezaujíma.

Len pred dvomi mesiacmi sme vás informovali o exkluzívnom Mayweatherovom nákupe, keď do jeho garáže pribudol Koenigsegg CCXR Trevita v hodnote 4,8 milióna dolárov. Je to jeden z dvoch kusov, ktoré boli vyrobené.

 



Mayweather ukončil kariéru po svojom zápase s Andre Bertom a jeho konečná bilancia zostala 49-0. Boxer tak nezaokrúhlil počet víťazstiev na 50, ale ako sa to už potvrdilo niekoľkokrát, nikdy netreba hovoriť nikdy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies