Flašíková-Beňová o Plese v opere: Prečo toľko nenávisti a zlosti?

NETKY.SK • 9 Január 2017, 11:06 • 2 min
Flašíková-Beňová o Plese v opere: Prečo toľko nenávisti a zlosti?

BRATISLAVA – Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová sa síce Plesu v opere nezúčastňuje, ale pohoršujú ju reakcie verejnosti na túto prestížnu udalosť.

slovakia

left justify in out

„Na Ples v opere síce už roky nechodím, ale raz nemôžem pochopiť, aké preexponovane nenávistné reakcie dokáže aj po rokoch na sociálnych sieťach a diskusných fórach vyvolať,“ napísala europoslankyňa na svojom facebookovom profile.

 

„Je to ples organizovaný zo súkromných zdrojov, nie je financovaný zo štátneho rozpočtu ( teda nie, nie je financovaný z daní nepozvaných daňových poplatníkov), donori nemajú vplyv ani na minimálnu mzdu ani na sociálnu politiku štátu, väčšina zúčastnených si lístky zakúpila a vyzbierané finančné zdroje sú čiastočne venované na charitu. Tak prečo PREBOHA toľko nenávisti a zlosti???,“ pýta sa Monika Flašíková-Beňová.

 

Na záver odkázala všetkým ľuďom, ktorých rozčuľuje Ples v opere: „Veď si urobte každý radšej príjemný večer, trebárs aj s knihou alebo s dobrým filmom.“

 

 

 

Monika Flašíková-Beňová a Fedor Flašík na Plese v opere v roku 2006

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies