FL: Van Kessel chce byť prospešný pre celý trenčiansky tím

NETKY.SK • 18 August 2015, 13:31 • 2 min
FL: Van Kessel chce byť prospešný pre celý trenčiansky tím

BRATISLAVA - Holandský legionár v drese AS Trenčín Gino van Kessel sa postaral dvoma gólmi v 62. a 65. min o víťazstvo úradujúceho majstra na pôde Dunajskej Stredy (2:0) vo víkendovom stretnutí 5. kola futbalovej Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Rodák z Alkmaaru, ktorý nastúpil v dueli na Žitnom ostrove na trávnik až po zmene strán, neprežíval v ostatných týždňoch práve najlepšie obdobie v kariére, čo si talentovaný hráč aj uviedomoval. "Potreboval som sa nakopnúť tým správnym spôsobom. Verím, že práve tieto dva góly ma vrátia do starých koľají. Chcem byť súčasťou základnej jedenástky a byť prospešný pre celý tím," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová Van Kessela.


Holandský rýchlik ukázal pri prvom góle do siete dunajskostredského Tomáša Tujvela skvelú mušku - lopta sa po jeho strele odrazila od žrde do bránky. Pri druhom presnom zásahu pôvodne plánoval prihrať Gubovi, ale napokon zobral bremeno zodpovednosti na seba. "Cítil som sa na ihrisku veľmi dobre. Predtým som striedal dobré a zlé okamihy. Ďakujem všetkým za trpezlivosť, ktorú so mnou majú. Chcem im ju odplatiť zlepšenými výkonmi," skonštatoval niekdajší hráč Ajaxu Amsterdam Gino van Kessel a doplnil: "Hoci sme mali viac dobrých možností, v druhom polčase sme sa napokon dokázali presadiť. Strelil som dva góly, čo ma potešilo."


Zverenci trénerskej dvojice Martin Ševela - Ivan Vrabec majú plný počet 15 bodov a suverénne "trónia" na čele poradia Fortuna ligy 2015/2016. Brankár AS Igor Šemrinec si v tejto ligovej sezóne drží už 450 minút čisté konto. Účinkovanie trenčianskych futbalistov a ich skóre 7:0 je o to obdivuhodnejšie, že pre rekonštrukciku hlavnej hracej plochy štadióna na Sihoti ani raz ešte nehrali v domácom prostredí. Premiérový domáci duel absolvujú v nedeľu 23. augusta od 16.30 h v rámci 6. kola najvyššej súťaže proti MFK Ružomberok. "Už sa toho nevieme dočkať. Tešíme sa na plný dom. Istotne to bude podobné a emotívne ako počas minulej sezóny," dodal pre web astrencin.sk Gino van Kessel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies