FL: V Slovane už myslia na prvé jarné kolo, vyzvú Trenčín

NETKY.SK • 8 December 2015, 11:00 • 2 min
FL: V Slovane už myslia na prvé jarné kolo, vyzvú Trenčín

BRATISLAVA - Jesenná časť najvyššej slovenskej futbalovej súťaže sa skončila ešte len v nedeľu, no v ŠK Slovan Bratislava už myslia na štart jarných zápolení na fortunaligových trávnikoch.

slovakia

left justify in out

Druhý tím poradia v 20. kole FL 2015/2016 pocestuje na trávnik lídra AS Trenčín, za ktorým prezimuje o sedem bodov. Najväčší favoriti na zisk majstrovského titulu sa potom stretnú aj v 31. kole, tieto dve konfrontácie môžu mnoho napovedať v otázke, kto získa trofej Esencia hry.

"Veľmi sa teším na jar a prvý duel. Určite to bude veľká šanca, lepšiu by sme si ani nemohli želať. Budeme hrať so súperom, ktorého naháňame v boji o ligový primát a hneď na úvod jari ho vyzveme vo vzájomnom súboji. Čaká na nás nesmierne dôležité vystúpenie, na prípravu naň máme celú zimnú prestávku," povedal na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu kapitán "belasých" Marko Milinkovič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies