FL: Slovan zdolal poslednú Podbrezovú

NETKY.SK • 28 September 2015, 08:13 • 2 min
FL: Slovan zdolal poslednú Podbrezovú

BRATISLAVA - Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľu na Pasienkoch v zápase 11. kola Fortuna ligy 2015/2016 nad ŽP Šport Podbrezová 3:1. "Belasí" si upevnili štvrté miesto v tabuľke s 21 bodmi, "železiari" zostali poslední s piatimi.

slovakia

left justify in out

Prvý polčas neponúkol dych berúce divadlo, hoci sa sem tam zrodila zaujímavejšia situácia. Ako prvý mohol gólovo udrieť Slovan, v 12. minúte išiel Vittek sám na brankára, ale v zakončení zlyhal. V 15. minúte to skúsili hostia, ale Podiov strieľaný center netrafil na päťke Vaščák. V 21. minúte išiel Milinkovičov priamy kop z dobrej pozície tesne vedľa, no už o minútu domáci favorit viedol, keď Vittek pekne adresoval spätnú prihrávku Gonzalezovi a ten z hranice šestnástky prízemnou strelou otvoril skóre. V 26. minúte priamy kop Gorosita pekne vyrazil Baláž. Potom Slovan prestal hrať a posledná desaťminútovka patrila hosťom. V 35. minúte Mikinič išiel sám na Muchu, ale nedal, v 36. minúte po rohu Vajda obišiel ešte rovnako, no vrátenú loptu do ohňa podbehol Mucha a Kupčíkova hlavička zapadla do siete.

 

Slovan sa snažil strhnúť vedenie na svoju stranu a v 57. minúte z uhla Vittek ešte neskóroval. Ale o minútku už využil veľké nedorozumenie obrany hostí, keď bol Baláž pri obrancoch vysoko hore a získanú loptu poslal chladnokrvne do opustenej brány. V ďalších fázach sa hral medzišestnástkový futbal a poriadne vzrušenie priniesla až 74. minúta, keď ďalšiu hrubú chybu v strede obrany hostí po podobnom nedorozumení brankára Baláža s jeho spoluhráčmi hostí využil strelou do prázdnej brány na konečných 3:1 Priskin. Záver už nič zaujímavé, resp. podstatné nepriniesol a tak domáci favorit získal všetky body.

 

Slovan Bratislava - ŽP Šport Podbrezová 3:1 (1:1)

Góly: 22. Gonzalez, 58. Vittek, 74. Priskin - 37. Kupčík, ŽK: Gonzalez - Mikinič, Melunovič, rozhodoval: Glova, 821 divákov.

zostavy a striedania:

Slovan: Mucha – Sekulič, Saláta, Gorosito, Podaný – Gonzalez – Milinkovič (81. Kubík), Savičevič (46. Štefánik), Zreľák - Priskin, Vittek (67. Oršula)

Podbrezová: Baláž - Migaľa, Kupčík, Vajda, Frizoni – Kapor - Gál-Andrezly, Kochan, Podio, Mikinič (56. Melunovič) - Vaščák

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies