FL: Premiérový gólový zápis Faška bezprostredne po striedaní

NETKY.SK • 20 Február 2017, 17:31 • 2 min
FL: Premiérový gólový zápis Faška bezprostredne po striedaní

BRATISLAVA - Futbalista Ružomberka Michal Faško strelil svoj premiérový gól v tejto sezóne Fortuna ligy. Dvadsaťdvaročný stredopoliar sa v nedeľňajšom dueli 20. kola v Zlatých Moravciach (1:1) dostal v 73. min na trávnik za bezgólového stavu a o dve minúty neskôr otvoril skóre.

slovakia

left justify in out

"Je to zaujímavé, ale už pred zápasom som spoluhráčom vravel, že ak nastúpim, dám gól. V každom dueli bojujem o miesto v základnej zostave. Chcem dokázať, že do nej patrím," uviedol pre portál fortunaliga.sk Faško, ktorého však mrzelo, že jeho presný zásah nebol napokon víťazný. Klub spod Čebraťa inkasoval v nadstavenom čase, keď sa presadil ďalší striedajúci futbalista - útočník z Pobrežia Slonoviny Kouakou Privat Yao.

 

"Veľmi nás to všetkých mrzí. Sme nespokojní, vzhľadom na počet našich gólových šancí sme v Zlatých Moravciach určite mali zvíťaziť," doplnil mládežnícky reprezentant SR Michal Faško.   

Vzhľadom na vyrovnávajúci gól v posledných sekundách remíza viac vyhovovala domácemu tímu FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble. "Ešte v deväťdesiatej minúte sme prehrávali 0:1, no napokon sme získali bod. Sme spokojní, že sa nám podarilo vyrovnať," uviedol kapitán mužstva od Žitavy Peter Orávik a pokračoval: "Podstatné je, že sme dreli až do konca, a to sa nám napokon vyplatilo." 

Zaujímavé je, že Zlatomoravčania dostali gól štvrťhodinu pred konečným hvizdom v čase, keď sa do ružomberského protivníka zahryzli a chceli rozhodnúť duel vo svoj prospech. "Všimli sme si, že hráči súpera už veľmi nevládzu, ale Faško sa dostal k odrazenej lopte a trafil ju perfektne. Aj také chvíle prináša futbal, dostali sme gól v čase nášho tlaku. Napokon sme sa však ešte dokázali pozbierať a vyrovnať," dodal 28-ročný stredopoliar FC ViOn Peter Orávik.

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies