Ferguson varoval FA pred vlnou odvolaní po tom, ako oslobodila Kompanyho

NETKY.SK • 18 Január 2013, 21:01 • 2 min
Ferguson varoval FA pred vlnou odvolaní po tom, ako oslobodila Kompanyho

Ferguson varoval FA pred vlnou odvolaní po tom, ako oslobodila Kompanyho - Futbal MANCHESTER - Sir Alex Ferguson dnes varoval anglickú FA, že otvorili dvere klubom, ktoré ich zaplavia odvolaniami voči červeným kartám. Toto vyhlásenie prišlo po tom, ako sa

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Sir Alex Ferguson dnes varoval anglickú FA, že "otvorili dvere" klubom, ktoré ich zaplavia odvolaniami voči červeným kartám.

Toto vyhlásenie prišlo po tom, ako sa tento týždeň Manchester City úspešne odvolal proti červenej karte, ktorú v zápase proti Arsenalu uvidel Vincent Kompany.
Belgický obranca bol vylúčený po zákroku na Jacka Wilshera, keď sa snažil šmýkačkou získať loptu, avšak atakoval oboma nohami.
Ferguson povedal: "Nechcem o tom moc hovoriť, lebo budem obvinený zo zaujatosti. Ale dvere pre odvolania sú teraz samozrejme otvorené. To je však už problém FA."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies