Fekálneho fantóma, ktorý útočil na ženy močom, vzali do väzby: Stoja za útokmi finančné problémy?!

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 18:48 • 2 min
Fekálneho fantóma, ktorý útočil na ženy močom, vzali do väzby: Stoja za útokmi finančné problémy?!

BRATISLAVA - Sudca rozhodol o vzatí do väzby 41-ročného Dušana S. z Bratislavy, ktorý útočil na ženy močom a výkalmi.

slovakia

left justify in out

Ako pripomenula hovorkyňa bratislavskej polície Tatiana Kurucová, policajti v uplynulých týždňoch vykonali viacero úkonov, na základe ktorých zadržali vo štvrtok 24. marca podozrivého na Tehelnej ulici v Bratislave. Polícia 41-ročného Dušana S. obvinila z dosiaľ šiestich prípadov prečinu výtržníctva. Poverený policajt spracoval na muža podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Sudca v nedeľu 27. marca rozhodol o vzatí obvineného do vyšetrovacej väzby.

 

Tréner Dušan sa k útokom priznal a ľutoval, čo spravil. „Môj klient sa pred sudcom priznal, oľutoval a aj prostredníctvom mňa sa všetkým poškodeným ženám ospravedlňuje,“ uviedol jeho advokát  Adam Puškár a dodal: „On si ani nebol vedomý, že to pácha, a ani nevedel prečo.“ 

 

Prečo útočil močom?

Podľa zdroja z jeho okolia mal „asi mal problém zbaliť normálnu ženu, nič nemal, stále sa hral na veľkého podnikateľa.“ Dušan mal údajne na svojom byte na Tehelnej ulici uvalené dve exekúcie.

 

V súčasnosti policajti vykonávajú ďalšie procesné úkony k objasneniu ďalších skutkov spáchaných obdobným spôsobom. Taktiež prebieha znalecké dokazovanie. "Vzhľadom v súčasnému stavu konania, jeho rozsahu a komplikovanosti a z dôvodu možného zmarenia procesných úkonov sa vyšetrovateľ rozhodol viac o veci neinformovať," dodala Kurucová s tým, že ak to situácia umožní, zverejnia ďalšie informácie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies