Federer sa nebráni exhibícii vo Varšave pred 60 000 divákmi

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 09:23 • 2 min
Federer sa nebráni exhibícii vo Varšave pred 60 000 divákmi

PARÍŽ - Bývalá svetová tenisová jednotka Švajčiar Roger Federer by v prípade oslovenia odohral exhibičný zápas s Jerzym Janowiczom v poľskej Varšave na Národnom futbalovom štadióne pred 50 až 60-tisíc divákmi.

slovakia

left justify in out

Na otázku novinára, či vie o snahe otca tenistky Caroline Wozniackej Piotra zorganizovať duel s nejakým "veľkým menom", Federer odpovedal: "Nepočul som o tom. Piotra Wozniackeho a Jerzyho takmer nepoznám."

Napokon však švajčiarsky tenista pripustil prípadnú účasť na takomto podujatí. "Veľmi rád hrám exhibície, pretože je to o rozvíjaní tenisu v odlišnom prostredí. Napríklad s takým obrovským počtom divákov. Vždy som otvorený rozhovorom tohto typu. Záleží to však na termíne zápasu. Súťažný kalendár je veľmi nabitý a potrebujete čas na tréning aj na dovolenku. Ak to bude vo vhodnom čase, som pripravený sa o tom rozprávať," povedal na tlačovej besede po piatkovom postupe do osemfinále grandslamového Roland Garros v Paríži 31-ročný Federer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies