Federation cup: Mladenovicovej kritika mierila na Dodinovú, nie Garciovú

NETKY.SK • 22 Február 2017, 16:59 • 2 min
Federation cup: Mladenovicovej kritika mierila na Dodinovú, nie Garciovú

DUBAJ - Francúzska tenistka Kristina Mladenovicová pri svojej nedávnej všeobecne formulovanej kritike prístupu jednotlivých hráčok k Poháru federácie reprezentačných družstiev žien nemala na mysli deblovú partnerku Caroline Garciovú, ale Océane Dodinovú v kontexte radosti Amadine Hesseovej zo zaradenia do kádra.

slovakia

left justify in out

"Aby bolo jasno, meno Caroline som nevyslovila a ani som nehovorila o nej. Akurát som porovnala postoj Amandine Hesseovej a Océane Dodinovej, ktorá je podobne ctižiadostivou hráčkou. Podčiarkujem teda, že to nebol útok na moju partnerku, lebo je jej rozhodnutím tento rok vo Fed Cupe nehrať. Mrzí ma to a nie som s tým úplne v pohode, ale Caroline v minulosti od začiatku svojej kariéry odovzdávala pre Francúzsko všetko," povedala Mladenovicová po svojom víťazstve nad Češkou Karolínou Plíškovou 6:2, 6:4 v utorňajšom 2. kole dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Dubai Duty Free Tennis Championships na tvrdom povrchu v Dubaji v SAE. Citoval ju napríklad web Sport360.com.

Francúzky bez spomenutej univerzálky Garciovej, 24. v singlovom renkingu a spolu s Mladenovicovou 3. v hodnotení debla, prehrali 11. - 12. februára v Ženeve s domácimi Švajčiarkami 1:4 vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny PF 2017. Jediný bod hostiek získala práve Mladenovicová, keď zvíťazila nad Belindou Bencicovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies