Fed Cup: Lisická chápe svoje vynechanie z nominácie na semifinále

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 15:59 • 2 min
Fed Cup: Lisická chápe svoje vynechanie z nominácie na semifinále

BERLÍN - Úradujúca wimbledonská finalistka Sabine Lisická nemá námietky voči svojmu vynechaniu z nominácie Nemiek na semifinále svetovej skupiny Pohára federácie tenisových reprezentačných družstiev žien 19. - 20. apríla v Brisbane proti Austrálčankám.

slovakia

left justify in out

"Bola som k dispozícii, ale nedávno som mala vážne zranenie ramena, ktoré ešte stále nie je stopercentne doliečené. Kapitánka Barbara Rittnerová o tom dobre vie. Rozhodla sa dať prednosť hráčkam, ktoré sú úplne fit a v ostatných týždňoch dosahovali na okruhu lepšie výsledky ako ja. Prvoradý je tím a jeho úspech. Určite budem na diaľku držať palce a dúfať v postup do finále," cituje 24-ročnú zverenkyňu Martiny Hingisovej Lisickú portál Tennis Net. 

 

Nemecko vyrukovalo so štvoricou, ktorá vo februári vo štvrťfinálovom 1. kole zvíťazila v Bratislave nad Slovenkami. Kvarteto tvoria Angelique Kerberová, Andrea Petkovicová, Julia Görgesová a deblová špecialistka Anna-Lena Grönefeldová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies