Fed Cup: Bouchardová nepomôže Kanaďankám doma proti Češkám

NETKY.SK • 3 Február 2015, 11:28 • 2 min
Fed Cup: Bouchardová nepomôže Kanaďankám doma proti Češkám

QUÉBEC CITY - Okrem českej šampiónky z vlaňajšieho Wimbledonu Petry Kvitovej bude 7. - 8. februára na tvrdom povrchu v hale PEPS Laval University v Québec City chýbať v stretnutí Kanada - ČR vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie 2015 tenisových reprezentačných družstiev žien aj jej "obeť" z predmetného finále na londýnskej grandslamovej tráve, 20-ročná domáca hviezda Eugenie Bouchardová.

slovakia

left justify in out

Informáciu o absencii sedmičky renkingu WTA priniesol web národnej asociácie Tennis Canada.

 

Štvrtou členkou kádra pod vedením Sylvaina Bruneaua sa stala juniorka Charlotte Robillardová-Millettová, ktorá minulý týždeň na melbournských grandslamových Australian Open prehrala vo štvrťfinále súťaže dievčat so Slovenkou Terezou Mihalíkovou 2:6, 2:6. Káder krajiny "javorového listu" dotvárajú Sharon Fichmanová, Gabriela Dabrowská a Francoise Abandová. Kapitán hostiek Petr Pála nominoval kvarteto Karolína Plíšková, Tereza Smitková, Denisa Allertová, Lucie Hradecká. 

 

Češky sú obhajkyňami trofeje, triumfovali v troch z ostatných štyroch sezón. Kanaďanky minulý rok v apríli práve v Québec City v play-off o elitnú osmičku zvíťazili nad Slovenkami 3:1. Bouchardová vtedy hrala a dodala dva singlové body, keď prekonala Kristínu Kučovú aj Janu Čepelovú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies