Fanúšikovia Torpeda Moskva vyčíňali, klub čakajú tvrdé sankcie

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 11:53 • 2 min
Fanúšikovia Torpeda Moskva vyčíňali, klub čakajú tvrdé sankcie

MOSKVA - Nedeľňajší zápas ruskej futbalovej ligy medzi Arsenalom Tula a Torpedom Moskva prerušili výtržnosti fanúšikov hostí. Duel napokon pokračoval a domáci Arsenal v zostave s dvomi slovenskými legionármi - brankárom Jánom Muchom a obrancom Lukášom Tesákom - podľahol 1:3.

slovakia

left justify in out

"V 31. minúte priaznivci z hosťujúceho moskovského klubu prelomili bariéry v prednej časti sektora hostí a snažili sa dostať k východnej tribúne, kde sedeli ženy a deti," uviedol podľa agentúry Reuters vo vyhlásení Arsenal Tula. Ako ďalej informoval, prívrženci Moskovčanov trhali stoličky a hádzali ich do usporiadateľskej služby a bezpečnostných zložiek. Rozhodca Alexander Jegorov po vypuknutí nepokojov prerušil zápas na sedem minút a poslal hráčov do kabín. Fanúšikom oboch táborov sa následne podarilo prekonať bariéry a dostali sa do vzájomnej konfrontácie na bežeckej trati pri hracej ploche.

 

Výkonný riaditeľ ruskej ligy Sergej Čeban vyhlásil, že Torpedo neminú tvrdé sankcie. "Ľudí, ktorí stoja za týmito problémami, zadržali. Bezpečnostné sily sa zachovali veľmi profesionálne. Torpedo môže očakávať tvrdý postih, nie je to po prvý raz, keď prišlo k prerušeniu zápasu. Trest bude krutý," skonštatoval.

 

Fanúšikovia Torpeda spôsobili v tejto sezóne viaceré problémy a klubu trikrát udelili sankcie za ich rasistické správanie sa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies