Fanúšikovia Liverpoolu plánujú svoj historicky prvý protest

NETKY.SK • 5 Február 2016, 16:31 • 2 min
Fanúšikovia Liverpoolu plánujú svoj historicky prvý protest

LIVERPOOL – Fanúšikovia futbalového klubu FC Liverpool plánujú svoj historický prvý protest proti zvýšeniu cien vstupeniek na Anfield.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka The Guardian, skupiny fanúšikov vyzývajú ľudí, ktorí sa zúčastnia víkendového zápasu proti Sunderlandu, aby na znak protestu opustili svoje miesta v 77. minúte. Táto minúta zápasu bola zvolená v súvislosti s cenou najdrahšieho lístka, ktorá je momentálne 77 libier.
 

Klub tiež zverejnil cenu najdrahšieho sezónneho lístku na budúcu sezónu, ktorá je až 1.029 libier. Skupiny fanúšikov ako Spion Kop 1906 chystajú kvôli týmto zvýšeniam cien protestné akcie.
 

Skupina si myslí, že v čase, keď príjem klubov z televíznych práv rastie astronomickou rýchlosťou, by nemali zdierať aj vlastných skalných fanúšikov. V konečnom dôsledku tým utrpí atmosféra zápasov na Anfielde.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies