Fanúšikovia Interu Miláno sú nespokojní s príchodom Cuadrada

NETKY.SK • 20 Júl 2023, 11:45 • 2 min
Fanúšikovia Interu Miláno sú nespokojní s príchodom Cuadrada

MILÁNO - Fanúšikovia talianskeho futbalového klubu Inter Miláno vyjadrili nesúhlas s najnovšou posilou tímu, 35-ročným stredopoliarom Juanom Cuadradom.

slovakia

left justify in out

Kolumbijčana vidia ako symbol úspechu konkurenčného Juventusu Turín a zároveň ho vinia z incidentov, ku ktorým došlo počas vzájomných zápasov oboch tímov. Naposledy došlo k potýčke po skončení prvého semifinálového duelu Talianskeho pohára. Cuadrado vtedy chytil pod krk brankára Interu Samira Handanoviča a udrel ho päsťou. Následne dostal trojzápasový dištanc. Podľa priaznivcov milánskeho klubu tiež stredopoliar zvykne predstierať fauly a prehnane reagovať na fyzický kontakt.

Cuadrado priletel do Milána v utorok večer. Po dokončení testov na Talianskom olympijskom výbore (CONI) naňho jeden fanúšik spustil salvu hrubých nadávok. Pred budovou CONI bol tiež vyvesený transparent s nápisom: "Urobil si všetko pre to, aby si sa stal nenávideným. Ak chceš, aby sa to zmenilo, je to na tebe." 

Kolumbijčan prišiel na San Siro ako voľný hráč po tom, čo mu v lete vypršal kontrakt s konkurenčným Juventusom. V Turíne strávil osem rokov a získal s ním jedenásť trofejí. V Taliansku pôsobil aj v Udinese, Lecce a Fiorentine a hral aj v londýnskej Chelsea.

"Mal som veľa ponúk, ale Taliansko je môj druhý domov. Inter som si vybral, pretože všetci vieme, čo predstavuje na svetovej úrovni," uviedol Cuadrado.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: Tribun Kaltara - Tribunnews.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies