Fabregas podpísal s Barcelonou päťročný kontrakt

NETKY.SK • 16 August 2011, 11:43 • 2 min
Fabregas podpísal s Barcelonou päťročný kontrakt

Fabregas podpísal s Barcelonou päťročný kontrakt

slovakia

left justify in out

img

Prestup španielskeho futbalistu Cesca Fabregasa z Arsenalu Londýn do FC Barcelona sa v pondelok definitívne uzavrel. Hviezdny stredopoliar podpísal s vedením katalánskeho veľkoklubu päťročný kontrakt.
      Európsky šampión informoval, že Fabregas už absolvoval aj nezávislé lekárske vyšetrenie a má za sebou aj namáhavý test zdatnosti s klubovými lekármi a preto sa po ôsmich rokoch v Arsenalu môže vrátiť do materského klubu.
      Hoci hodnotu Fabregasovho podpisu oficiálne nezverejnili, španielske médiá odhadujú, že za prestup zaplatila Barca 40 miliónov eur. "Všetky testy dopadli s uspokojivým výsledkom," vyhlásil tímový lekár Ricard Pruna, ktorý ale odmietol špekulovať o tom, či nová posila môže hneď naskočiť do zápasového kolotoča. Už v pondelok ale Fabregasa čakal prvý tréning s novými klubovými spoluhráčmi, ale aj oficiálne predstavenie pred fanúšikmi, ktorí ho vítali transparentmi s nápisom "Cesc, vitaj doma".
       Fabregas v drese Arsenalu nastrieľal 57 gólov v 303 zápasoch, získal jeden majstrovský titul a aj Pohár FA. V novom tíme by mohol teoreticky debutovať už v stredajšom odvetnom zápase Superpohára s Realom Madrid (prvý zápas 2:2).
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies