FA nechce dramatizovať, riadne vyšetrí Rooneyho prehrešok

NETKY.SK • 17 November 2016, 16:49 • 2 min
FA nechce dramatizovať, riadne vyšetrí Rooneyho prehrešok

LONDÝN - Šéf exekutívy Anglickej futbalovej asociácie (FA) Martin Glenn povedal, že správanie Waynea Rooneyho je sklamaním a nehodné kapitána reprezentácie.

slovakia

left justify in out

"Ale nerobte z toho drámu. Riadne vyšetríme, čo sa stalo. Je vhodné, aby sa ospravedlnil, ale nechcem, aby sa to prehnane dramatizovalo," citoval slová funkcionára internetový portál dailymail.co.uk.

 

Rooney sa v stredu ospravedlnil za nevhodné správanie počas uplynulej reprezentačnej akcie, ktoré zdokumentoval denník The Sun. Kapitán Albiónu mal na publikovanej fotografii po triumfe nad Škótskom zakalené oči a podľa britského bulvárneho periodika bol pod vplyvom alkoholu.

 

Útočník Manchestru United nemal v čase "úletu" reprezentačné povinnosti, keďže z kvalifikačného duelu MS 2018 proti Škótsku (3:0) si odniesol menšie zranenie a vynechal utorňajší prípravný zápas so Španielskom (2:2).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies