Extrenčan Adi je v šoku, nigérijská reprezentácia ho prehliadla

NETKY.SK • 20 August 2015, 12:25 • 2 min
Extrenčan Adi je v šoku, nigérijská reprezentácia ho prehliadla

PORTLAND - Fanendo Adi stále čaká na premiérovú nomináciu do seniorskej nigérijskej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný zakončovateľ Portlandu Timbers v zámorskej súťaži Major League Soccer (MLS), ktorý si v rokoch 2009 až 2011 a 2012 - 2013 obliekal dres AS Trenčín, sa tentoraz nezmestil do výberu hlavného kouča Sundaya Oliseha na stretnutie kvalifikácie o postup na Africký pohár národov (APN) 2017 proti Tanzánii.


"Keď som zbadal, že moje meno na zozname chýba, zostal som v šoku. Dúfal som, že teraz to bude iné. Pri pohľade na menoslov som presvedčený, že si miesto v národnom tíme jednoznačne zaslúžim. Pravidelne som nastupoval za niekoľko klubov v Európe a teraz sa ukazujem v Spojených štátoch amerických. Neviem, ako dlho ešte budem musieť čakať, aby som mohol reprezentovať krajinu. Čo mám ešte urobiť? Moje resumé je každému k dispozícii. Možno potrebuje Oliseh viac času. Nemám inú možnosť, než vydržať, lebo odmietam uveriť, že o mne nikto v Nigérii nevie," posťažoval sa rodák z Lagosu pre Daily Trust.


Fanendo Adi na starom kontinente hral aj za ukrajinské mužstva Metalurg Doneck, Dynamo Kyjev, Tavrija Simferopoľ či dánsky FC Kodaň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies