Exkluzívny a prvý rozhovor Gábora Borároša po angažmá v ACA , Čo bude s Punisherom ďalej ?

NETKY.SK • 16 Marec 2024, 19:15 • 2 min
Exkluzívny a prvý rozhovor Gábora Borároša po angažmá v ACA , Čo bude s Punisherom ďalej ?

Gábor nám poskytol zatiaľ jediný, mimoriadne zaujímavý rozhovor, v ktorom pre Netky.sk vysvetlil, ako to bolo so zápasom v ACA,chorobou, ktorá ho trápila počas fightweeku a nezabudli sme prebrať ani jeho budúcnosť ktorá zdá sa, bude veľmi pestrá aj vďaka odvážnym plánom v Maďarsku, kde momentálne zažíva boom a je tam veľmi obľúbený. Rozhovoril sa aj o svojom nástupe v RFA či súperoch, ktorí ho už stihli vyzvať a vysvetlil nám aké vzťahy panujú medzi ním a krstným otcom slovenského MMA Iljom Škondričom a Atillom Véghom.

slovakia

left justify in out

Netky.sk ako prvé médium prináša exkluzívny rozhovor s MMA zápasníkom Gáborom Borárošom ktorý nám úprimne porozprával o svojich pocitoch z posledného zápasu, budúcnosti ale aj jeho medziľudských vzťahov s trénermi Iljom ŠkondričomAtillom Véghom a ľudmi vo svojom okolí.

 

S Punisherom sme sa stretli ani nie mesiac a pol po našom prvom rozhovore, no poviem vám, že aj napriek nie príliš dlhej dobe sa toho v Gáborovom živote veľa udialo a vyzerá to tak, že hoci zažil nepríjemnú prehru v ruskej ACA je na správnej ceste vydobyť si čiastočne stratenú slávu.

 

Ale poďme pekne po poriadku a začnime jeho posledným zápasom, ktorý sa odohral 9. marca v Moskve, v ktorom bohužiaľ Gábor podľahol. Stalo sa tak už v tretej minúte prvého kola (čas 2:52), kedy sa jeho súperovi 39. ročnému Maratovi Gafurovovi (20-4)  podarilo chytiť ho technikou armbar a Gábor po bolestivom výkriku okamžite odklepal. Na druhej strane Gafurov, zvaný aj Kobra, nie je žiadne béčko a aj napriek tomu že je už MMA veterán, je bývalý šampión organizácií M1 a ONE FC a dokonca rebríčkovo 8. najlepší zo 145 aktívnych zápasníkov juhozápadnej Ázie vo welterweight (71-77kg) a svetovo 109. najlepší zápasník v rovnakej váhovej kategórii a 19. najlepší zápasník v pérovej váhe (66 kg).

 

Gábor naopak do zápasu nastupoval v nepohode, ,keďže len 2 dni predtým trpel vysokými horúčkami a dokonca mu bola zavolaná aj sanitka. ,,No, na to ani nemám slov, to príde ako výhovorka teraz, lebo aj ľudia to vnímali takto. Dva dni iba som ležal v izbe, horúčku som mal, spotený som bol, zimomriavky som mal. Sa mi zdá ale škoda že nespravil som test lebo možno som mal aj Covid... teraz už zbytočne,, dodáva evidentne sklamaný bojovník.
Určite si však zaslúži náš rešpekt, keďže aj napriek spomenutým problémom nastúpil na zápas, v ktorom rozhodne dokázal, že sa stále nebojí postaviť čelom k veľkým výzvam.

 

 

 

Prehru berie s pokorou a je pripravený každému dokázať, že najbližší zápas bude v jeho réžii, najpravdepodobnejšie pod taktovkou RFA s ktorou sú jednania najintenzívnejšie. Na otázku či je ešte možný jeho nástup v ACA odpovedal: ,,Áno, to ešte vyzerá tak že ešte aj tam budem bojovať, ale teraz už mám aj ďalšie ponuky a nie iba RFA".


Na margo týchto ponúk treba poznamenať, že Gábor to má pestré čo sa týka bojových ale aj showbiznisových projektov, či už na Slovensku, Česku alebo u našich južných susedov. No hneď dodáva že MMA je na prvom mieste a s tým spojený veľmi zaujímavý zahraničný bojový projekt, ktorý nám priblíži v rozhovore.

 

Na otázku, či pozná svojich budúcich možných vyzývateľov odpovedal, že ich registruje, no nesleduje. Uvidíme, ako to vymyslia matchmakeri RFA, no Gáborov možný nástup sa rýchlo blíži a my mu budeme držať palce nech je jeho premíera úspešná a zaujímavá. Vy si urobte pohodlie a vychutnajte si jeho najnovší rozhovor.
Nezabudnite Gábora a Netky sledovať na Instagrame, keďže ešte spolu plánujeme zaujímavé novinky a budeme intenzívne sledovať jeho cestu a kariéru, či už ako zápasníka alebo showmana, ktorým rozhodne je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies