Eto'o hetrikom zničil Brémy, Manchester vydoloval triumf vo Valencii

NETKY.SK • 30 September 2010, 07:23 • 2 min
Eto'o hetrikom zničil Brémy, Manchester vydoloval triumf vo Valencii

Eto'o hetrikom zničil Brémy, Manchester vydoloval triumf vo Valencii

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Interu Miláno zvíťazili v stredajšom zápase 2. kola Ligy majstrov nad Werderom Brémy 4:0. V dueli A-skupiny úradujúci šampión najprestížnejšej klubovej súťaže rozhodol o svojom triumfe už v prvom dejstve, keď súperovi nastrieľal tri góly. Hetrikom sa zaskvel Kamerunčan Samuel Eto'o, jeden gól pridal Wesley Sneijder. Milánčania si suverénnym víťazstvom napravili reputáciu po remíze s Twente Enschede v prvom kole. Holandský tím naopak nenadviazal na výkon z predošlého kola, keď v Tottenhame podľahol tamojšiemu Hotspur 4:1. Všetky góly padli až po zmene strán, pričom dva presné zásahy tímu z Britských ostrovov zaznamenal Roman Pavľučenko. Ruský útočník v oboch prípadoch prekonal súperovho gólmana zo značky pokutového kopu. Zápas pre červenú kartu nedohral Rafael Van Der Vaart, predtým však stihol streliť gól a zahodiť penaltu.
      V súboji B-skupiny medzi Schalke 04 Gelsenkirchen a Benficou Lisabon sa nedostal na ihrisko slovenský reprezentant Erik Jendrišek. Jeho tím si po bezgólovom polčase nakoniec poradil s portugalským majstrom 2:0. O prvý presný zásah sa v 73. minúte postaral peruánsky reprezentant Jefferson Farfán a päť minút pred koncom poistil víťazstvo bundesligistu Klaas-Jan Huntelaar. V druhom zápase skupiny si Olympique Lyon odniesol všetky body z ihriska Hapoelu Tel Aviv po víťazstve 3:1. Prvé dva góly francúzskeho mužstva strelil brazílsky krídelník Michel Bastos a hoci domáci stihli znížiť penaltou Vincenta Enyeamu, v nadstavenom čase dal gólom bodku za stretnutím Miralem Pjanič. Lyon sa vďaka dvom víťazstvám usadil so šiestimi bodmi na čele skupiny.
      Šancu zasiahnuť do zápasového diania nedostal ani Vladimír Weiss mladší, ktorého Glasgow Rangers si na domácej pôde poradil zásluhou gólu Stevena Naismitha s tureckým Bursasporom 1:0. Najtesnejšie víťazstvo 1:0 sa zrodilo aj v druhom zápase C-skupiny, keď Javier Hernándéz gólom v 85. minúte zariadil triumf Manchestru United vo Valencii.
      Prekvapujúcim lídrom D-skupiny je po dvoch kolách FC Kodaň. Dánske mužstvo po víťazstve 1:0 nad Rubinom Kazaň uspelo aj na ihrisku Panathinaikosu Atény, kde triumfovalo 2:0. Domáci sa museli od 48. minúty zaobísť bez vylúčeného Gilberta Silvu. V druhom zápase FC Barcelona iba remizovala s Kazaňou 1:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies