Ella Eyre zverejnila klip k singlu If I Go

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 13:38 • 2 min
Ella Eyre zverejnila klip k singlu If I Go

LONDÝN - Anglická speváčka Ella Eyre zverejnila videoklip k singlu If I Go. Dvadsaťročná interpretka v novinke prezentuje skladbu v malej miestnosti, pričom spolu s dvoma mužmi chodí po stenách izby.

slovakia

left justify in out

O réžiu videa sa postaral Henry Scholfield. Na piesni If I Go sa podieľal aj skladateľ a producent Jarred Rogers, s ktorým v minulosti spolupracovali napríklad Lana Del Rey, Demi Lovato, Annie Lennox, Lauryn Hill či Tinie Tempah.

 

Ella Eyre sa narodila 1. apríla 1994 v Londýne. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2012. Známa je najmä vďaka spolupráci na hite Waiting All Night formácie Rudimental, ktorý sa dostal na vrchol britského singlového rebríčka a získal tiež BRIT Award. Hosťovala aj v skladbe Think About It, na ktorej sa podieľali Naughty Boy a Wiz Khalifa. Na konte má debutové EP Deeper (2013). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies