Eliáš: New Jersey nevymení Jágra, odísť by mohol Brodeur

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 14:31 • 2 min
Eliáš: New Jersey nevymení Jágra, odísť by mohol Brodeur

NEW YORK - New Jersey figuruje s 67 bodmi na 11. priečke tabuľkového poradia Východnej konferencie.

slovakia

left justify in out

Českému hokejovému útočníkovi Jaromírovi Jágrovi nehrozí počas záverečných hodín obdobia výmeny hráčov odchod z klubu zámorskej NHL New Jersey Devils. Tvrdí to jeho klubový spoluhráč a krajan Patrik Eliáš. Do stredajšieho popoludnia východoamerického času (21.00 h SEČ) si môžu kluby meniť hokejistov, po tomto termíne už budú súpisky uzatvorené. "Nemyslím si, že je v hre 'Jardov' odchod. Nič som o tom nepočul. V klube sú s ním spokojní. Očakávame, že s ním zabojujeme o play-off," vyhlásil Eliáš pre portál iSport.cz a na margo možných zmien v kádri "diablov" dodal: "Ak niekoho vymenia, tak jedine 'Martyho' (brankár Martin Brodeur, pozn.). Inak zrejme nikoho."

 

New Jersey figuruje so 67 bodmi na 11. priečke tabuľkového poradia Východnej konferencie. Na ôsmu pozíciu, ktorá zaručuje účasť v bojoch o Stanleyho pohár, má dvojbodové manko. Štyridsaťdvaročný rodák z Kladna Jágr je lídrom produktivity v rámci organizácie Devils, na svojom konte má 53 bodov za 19 gólov a 34 asistencií. O rok mladší Brodeur stratil pozíciu gólmanskej jednotky, v bránke sa strieda s Corym Schneiderom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies