EL: Škrtel, Mak, Greguš a Bénes na súpiskách, Stoch už nie

NETKY.SK • 13 Február 2017, 13:31 • 2 min
EL: Škrtel, Mak, Greguš a Bénes na súpiskách, Stoch už nie

NYON - Štyria slovenskí futbalisti figurujú na súpiskách svojich klubov pre jarnú vyraďovaciu časť Európskej ligy 2016/2017. O potvrdení kádrov 32 účastníkov šestnásťfinále po zimnom prestupovom období informoval oficiálny web súťaže.

slovakia

left justify in out

Predstaviť sa môžu Róbert Mak (Zenit Petrohrad), Ján Greguš (FC Kodaň), László Bénes (Borussia Mönchengladbach) a Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul), posledný menovaný pre trest za tri žlté karty v skupinovej fáze nie skôr než v šestnásťfinálovej domácej odvete proti ruskému FK Krasnodar. 

Na súpisku Fenerbahce sa tentoraz nezmestil Miroslav Stoch, pre skupinovú fázu bol k dispozícii. Slovenský krídelník bol s tromi gólmi hrdinom "Feneru" v augustovom dvojzápase play-off o účasť v skupinovej fáze EL proti švajčiarskemu Grasshopper Zürich (3:0 doma a 2:0 vonku) a v A-skupine pridal novembrový domáci zásah do siete ukrajinskej Zarie Lugansk (2:0). Do kádra Fenerbahce pre EL pribudlo trio Atif Chahechouhe, Fernandao, Yigithan Güveli. 

Prvé zápasy šestnásťfinále sú na programe vo štvrtok, odvety o týždeň neskôr (22. a 23. februára). 

Prehľad Slovákov na súpiskách účastníkov šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy 2016/2017: 
Fenerbahce Istanbul (Tur.): Martin Škrtel 
Borussia Mönchengladbach (Nem.): László Bénes 
FC Kodaň (Dán.): Ján Greguš 
Zenit Petrohrad (Rus.): Róbert Mak 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies