EL: Kuciak inkasoval po 643 minútach, Duda hrdinom Legie

NETKY.SK • 7 November 2014, 08:45 • 2 min
EL: Kuciak inkasoval po 643 minútach, Duda hrdinom Legie

VARŠAVA - Slovenský brankár poľského futbalového klubu Legia Varšava Dušan Kuciak po takmer jedenástich hodinách dostal gól na európskej pohárovej scéne.

slovakia

left justify in out

Dlhú sériu bez inkasovaného gólu ukončil reprezentantovi SR až Vasyl Kobin z Metalistu Charkov v 22. min štvrtkového duelu Európskej ligy. Kuciak vyťahoval loptu zo siete po 643 minútach. Dvadsaťdeväťročný Žilinčan pred štvrtkom naposledy inkasoval ešte 30. júla v 8. minúte súboja tretieho predkola Ligy majstrov proti Celticu Glasgow (4:1).

 

Legia Varšava má aj vďaka výkonu Kuciaka i jeho kolegu z poľa Ondreja Dudu istý postup do šestnásťfinále z L-skupiny. Vo štvrtok zdolal poľský tím ukrajinský Metalist Charkov 2:1, o všetkom rozhodol v 84. min presným zásahom slovenský reprezentant Duda. "Tešíme sa z víťazstva i postupu. Budeme bojovať až do konca skupinovej fázy o ďalšie body. Od Orlanda som dostal skvelú prihrávku a obranca Metalistu už nevedel, čo má urobiť - či má ma dostúpiť alebo zostať stáť. Som rád, že som rozhodol o víťazstve. Keď som prichádzal do Legie, vedel som, že je to skvelý tím. Myslím si, že to bolo výborné rozhodnutie prestúpiť do tohto tímu," uviedol po zápase na klubovom webe Ondrej Duda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies