Dych vyrážajúce VIDEO Batoľa sa ocitlo na okennej rímse na piatom poschodí

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 18:00 • 2 min
Dych vyrážajúce VIDEO Batoľa sa ocitlo na okennej rímse na piatom poschodí

PEKING - Len ťažko uveriteľné zábery, na ktorých stojí na okennej rímse na 5. poschodí batoľa, natočili okoloidúci minulý štvrtok v v meste Čchang-čchun v čínskej provincii Ťi-lin. Okoloidúci už rozťahovali deky, lebo sa obávali najhoršieho. Nakoniec však neznáma osoba pootvorila okno a dieťa dostala do bezpečia.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Daily Mail dieťa vyliezlo z okna a na okennej rímse zostalo dlhý čas bez dozoru. Na záberoch, ktoré nasnímal jeden zo svedkov, je vidno, ako dieťa stojí, potom sa posúva, akoby niečo hľadalo.

 

Ľudia sa už pripravovali na najhoršie a dole rozťahovali deky, ktoré by jeho pád zmiernili. Niektorí sa dokonca pokúšali rozraziť dvere od bytu a dieťa zachrániť, píše server novinky.cz.

 

Nakoniec sa v okne objavila osoba, ktorá dostala batoľa do bezpečia. Či šlo o rodinného príslušníka alebo osobu, ktorá sa do bytu dostala, nie je známe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies