Dvoch mužov obvinili z drogovej trestnej činnosti

NETKY.SK • 10 Október 2011, 23:34 • 2 min
Dvoch mužov obvinili z drogovej trestnej činnosti

Dvoch mužov obvinili z drogovej trestnej činnosti

slovakia

left justify in out

img

Svidnícky vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti dvoch mužov vo veku 21 a 29 rokov.  Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová dnes informovala, že obvinení od júna tohto roka až doposiaľ v Stropkove, v Giraltovciach a vo Svidníku neoprávnene nakupovali omamné a psychotropné látky, hlavne pervitín a rastliny konope, od doposiaľ nezistenej osoby. 
Dodala, že drogy prechovávali v okrese Svidník a distribuovali ich na základe telefonických objednávok viacerým záujemcom v okrese. Zároveň tieto látky obaja užívali, pričom 8. októbra pri policajnej akcii bola u 29-ročného muža zaistená sušená rastlina vykazujúca znaky konope siatej.  
Podľa Karnišovej si omamné látky toho istého dňa od obvineného telefonicky objednal 21-ročný muž v meste Svidník. Muži boli večer zadržaní a následne umiestnení v cele policajného zaistenia v Stropkove.

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies