Dva góly Tatara nestačili Montrealu, Canadiens premrhali náskok 3:1 (2)

NETKY.SK • 7 November 2018, 11:11 • 2 min
Dva góly Tatara nestačili Montrealu, Canadiens premrhali náskok 3:1 (2)

Washington 7. novembra (TASR) - Ani dva góly Tomáša Tatara nestačili hokejistom Montrealu na bodový zisk v nočnom zápase NHL. Canadiens prehrali na ľade New Yorku Rangers 3:5.

slovakia

left justify in out

Slovenský útočník strelil prvé dva góly hostí, keď otvoril skóre už v 1. minúte a presadil sa aj na začiatku druhej tretiny. V tejto sezóne má na konte päť presných zásahov, vyhlásili ho za jednu z troch hviezd duelu.

 

Tatar prekonal súperovho brankára Henrika Lundqvista už po 23 sekundách strelou švihom pomedzi betóny. Svoje mužstvo poslal druhýkrát do vedenia tečom v 25. minúte, onedlho pridal tretí gól hostí Max Domi. Montreal však neudržal náskok 3:1 a domáci sa radovali zo štvrtého víťazstva za sebou, čo je ich najúspešnejšia šnúra v tejto sezóne.

 

"Nezaujíma ma, čo kto hovorí. Viedli sme 3:1, takže sme neboli takí unavení. Dopustili sme sa mnohých individuálnych chýb v našich hlavách. Nech ide o koncentráciu alebo čokoľvek iné, je to naša vina," povedal kouč Canadiens Claude Julien.

 

Los Angeles uspelo v prvom vystúpení pod trénerským vedením Willieho Desjardinsa. Na vlastnom ľade zdolalo v kalifornskom derby Anaheim Ducks 4:1 aj vďaka piatemu gólu Iľju Kovaľčuka v tomto ročníku. Slovenský brankár Peter Budaj kryl na strane Kings chrbát Jackovi Campbellovi, ktorý si pripísal 30 zákrokov a 96,8-percentnú úspešnosť.

 

Obranca Christián Jaroš odohral vyše štrnásť minút s plusovým bodom za Ottawu, Senators si doma poradili s New Jersey Devils 7:3. Zažiaril najmä prvý útok domácich, Mark Stone nazbieral dva góly a tri asistencie, Matt Duchene pridal tri asistencie a Ryan Dzingel mal bilanciu 1+1.

 

NHL - výsledky:

Columbus - Dallas 4:1, New York Rangers - Montreal 5:3 /TATAR za hostí 2+0/, Toronto - Vegas 3:1, Detroit - Vancouver 3:2 pp a sn, Ottawa - New Jersey 7:3, Tampa Bay - Edmonton 5:2, St. Louis - Carolina 4:1, Los Angeles - Anaheim 4:1, San Jose - Minnesota 4:3

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies