Ďuriš nemá zlomené rebro, vráti sa o niečo skôr

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 08:38 • 2 min
Ďuriš nemá zlomené rebro, vráti sa o niečo skôr

PLZEŇ - Slovenský futbalový útočník pôsobiaci v tíme úradujúceho českého šampióna FC Viktoria Plzeň Michal Ďuriš nemá zlomené rebro. Dôkladné lekárske vyšetrenia odhalili len narazenie.

slovakia

left justify in out

"Odborné testy dopadli pre Michala dobre, nepotvrdila sa zlomenina. Vyzerá to tak, že bude k dispozícii omnoho skôr, než hovorila pôvodná prognóza," povedal pre oficiálnu stránku "viktoriánov" tréner Pavel Vrba.

Dvadsaťpäťročný slovenský reprezentant sa zranil v prípravnom stretnutí proti ruskému FK Krasnodar (2:2) na sústredení v Rakúsku. Zdravotnú indispozíciu si privodil pri zrážke vo vzdušnom súboji s brankárom súpera a už v 18. min sa porúčal z trávnika. 

So zdravotnými problémami sa z Rakúska vrátil aj ďalší Slovák obliekajúci si dres Plzne Marek Bakoš. Jeho zranenie členka by tiež nemalo byť vážne. "Vyšetrenie neukázalo veľký problém. Samozrejme, obaja ešte nie sú stopercentne fit. Do niekoľkých dní by mali byť v poriadku," dodal Vrba. Ďuriš ani Bakoš nezasiahnu v piatok do zápasu o Český superpohár proti Jabloncu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies