Ďurica už po operácii slabín v Helsinkách: Všetko je OK

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 08:10 • 2 min
Ďurica už po operácii slabín v Helsinkách: Všetko je OK

HELSINKI - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica absolvoval v pondelok v Helsinkách úspešne operáciu slabín, po ktorej sa na trávnikoch neobjaví 3-4 mesiace. Tridsaťtriročný stopér Lokomotivu Moskva informoval o dobrom priebehu chirurgického zákroku na vlastnom profile na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Operácia dopadla dobre, všetko je ok a v stredu letím domov," napísal tretí najlepší futbalista Slovenska za rok 2014. Ďurica sa zranil v ligovom súboji s Torpedom Moskva, v ktorom odohral 70 minút. "Stalo sa mi to v druhom polčase. Išiel som vystreliť, zle som trafil loptu a v tom som pocítil bolesť. Mám poranené ľavé trieslo a vytvoril sa mi aj hematóm," opísal vtedy situáciu hráč, ktorý prebiehajúcom ročníku najvyššej ruskej súťaže odohral 21 stretnutí, v ktorých dostal štyri žlté karty, ďalšie dva štarty si pripísal v Ruskom pohári a dva v Európskej lige. V národnom drese nastúpil vo všetkých piatich víťazných kvalifikačných súbojoch o postup na ME 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies