Ďurica: Priniesli sme hokejovému Slovanu šťastie

NETKY.SK • 14 November 2013, 12:10 • 2 min
Ďurica: Priniesli sme hokejovému Slovanu šťastie

BRATISLAVA - Stredajšie víťazstvo hokejistov Slovana Bratislava nad hráčmi Jugry Chanty-Mansijsk (3:2 po sam. nájazdoch) si vychutnali naživo v Slovnaft aréne aj futbalisti slovenskej reprezentácie. Hamšík a spol. absolvujú v piatok medzištátny prípravný duel vo Vroclave proti domácim Poliakom a v rámci programu sa boli pozrieť aj na prestížne hokejové stretnutie.

slovakia

left justify in out

"Bolo to super spestrenie prípravy pred duelom v Poľsku. Ja som bol v Bratislave na hokeji prvýkrát a užil som si to. Hoci Slovan nezačal dobre a prehrával 0:2, chalani to nezabalili, zápas otočili a napokon vyhrali. Teší nás, že sme im priniesli šťastie," povedal stopér ruského klubu Lokomotiv Moskva Ján Ďurica pre svoju oficiálnu internetovú stránku. 

Vo štvrtok predpoludní odleteli slovenskí futbalisti do Poľska. Na hráčov "bielo-červených" majú len tie najlepšie spomienky, pretože práve v súboji s nimi pred štyrmi rokmi v Chorzówe si zabezpečili účasť na majstrovstvách sveta 2010 v Juhoafrickej republike. "V roku 2009 sme si práve v Poľsku vybojovali historický postup na svetový šampionát, takže na tohto súpera a krajinu budeme vždy spomínať v dobrom. Teraz nás čaká prípravný duel, napriek tomu chceme predviesť dobrý výkon a vyhrať," vyjadril sa na margo zápasu vo Vroclave s úvodným výkopom o 20.45 h skúsený 31-ročný obranca J. Ďurica. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies