Ďurica po výhre Lokomotivu Moskva nad Uralom: Hrali sme zodpovedne

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 14:18 • 2 min
Ďurica po výhre Lokomotivu Moskva nad Uralom: Hrali sme zodpovedne

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva potvrdili v 22. kole ruskej ligy úlohu favorita a doma zdolali Ural Jekaterinburg 3:0.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica odohral celý zápas a patril k pilierom defenzívy lídra súťaže.
     

"Železničiari" sa od začiatku zahryzli do nováčika a po štvrťhodine viedli už 2:0. "Vravel som, že ak pristúpime k súboju zodpovedne, budeme hrať koncentrovane, tak tri body by nám nemali utiecť a to sa stalo. Máme na konte ďalšie víťazstvo a ideme ďalej za svojim cieľom, ktorým je majstrovský titul," povedal Ďurica pre svoju oficiálnu webovú stránku.
     

Spokojnosť netajil ani bieloruský kouč Leonid Kučuk. "Mali sme skvelý nástup do stretnutia, to prakticky aj rozhodlo o ďalšom priebehu. Hráči dodržiavali taktické pokyny, predviedli sme dobrý výkon a zaslúžene vyhrali," povedal kouč Dinama, ktoré má pred druhým Zenitom Petrohrad šesťbodový náskok, klub slovenského reprezentačného obrancu Tomáša Hubočana má však zápas k dobru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies