Dukla vystužila obranné rady, z Nitry získala Michala Nováka

NETKY.SK • 28 Január 2016, 12:50 • 2 min
Dukla vystužila obranné rady, z Nitry získala Michala Nováka

TRENČÍN - Hokejový tipsportligista Dukla Trenčín vystužil defenzívne rady o skúseného domáceho hráča. Na zmluve do konca sezóny sa dohodol s Michalom Novákom, ktorý dosiaľ pôsobil v Nitre.

slovakia

left justify in out

Vedenie Dukly hľadalo v uplynulom období predovšetkým skúseného beka. "Potrebovali sme vystužiť obranu, keďže v nej máme štyroch mladíkov. Michal je pre nás cenným typom hráča, ktorý vie zahrať fyzicky a s potrebnou dávkou agresivity, takýmto typom obrancu je u nás len Ryzák, ten je však zatiaľ tiež v kategórii mladších. Novák vie zahrať zodpovedne v obrane a má aj dobrú strelu od modrej. Dohodli sme sa do konca sezóny," uviedol na oficiálnom webe Dukly jej tréner a zároveň generálny manažér Ján Kobezda.

 

Tridsaťtriročný obranca sa stane tretím hráčom s priezviskom Novák v trenčianskom mužstve. Už počas sezóny prišiel z Nitry do Trenčína jeho menovec Lukáš, navyše v ofenzíve figuruje aj 19-ročný krídelník Dominik Novák. Najnovšia akvizícia tímu hrala na Slovensku najvyššiu súťaž okrem Nitry aj v Skalici a Košiciach, kde strávil Novák niečo vyše dvoch sezón. Majstrovský titul sa mu však nepodarilo získať, keďže v sezóne 2011/2012 zdolal "oceliarov" vo finále play off bratislavský Slovan a o rok neskôr aj HKM Zvolen.

 

Následne sa Michal Novák vrátil do Nitry, kde v úvodných dvoch sezónach patril k lídrom defenzívy. Vlani s tímom spod Zobora získal bronzové medaily, v prebiehajúcom ročníku sa mu však nedarilo a tesne pred štartom vyraďovacej fázy zvolil prestup do Trenčína.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies