Duda v desiatke budúcich hviezd z východu Európy

NETKY.SK • 2 Január 2015, 18:48 • 2 min
Duda v desiatke budúcich hviezd z východu Európy

VARŠAVA - Slovenský reprezentant Ondrej Duda sa krátkom čase stane jednou z hviezd na európskej futbalovej scéne.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to prestížny portál Sport 360, ktorý 20-ročného rodáka zo Sniny zaradil do najlepšej desiatky nádejných mladíkov pochádzajúcich z krajín východnej Európy. Podľa spomenutého portálu je Duda hráčom, ktorý číta hru ako skúsený veterán.

 

Ofenzívny stredopoliar Legie Varšava Duda postúpil s klubom z metropoly Poľska, v ktorom pôsobí aj jeho krajan Dušan Kuciak, do šestnásťfinále Európskej ligy. V skupinovej fáze EL UEFA strelil dva góly, Legia ňou s piatimi výhrami prešla bez problémov. 

 

Okrem Slováka sa vo vybranom menoslove objavili Bulhar Božidar Krajev s prívlastkom nový Christo Stoičkov pôsobiaci v Levski Sofia, chorvátske zázračné dieťa Marko Rog z RNK Split či syn najlepšieho slovinského futbalistu všetkých čias Zlatka Zahoviča Luka obliekajúci si dres NK Maribor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies