Duclair sa dohodol na ročnej zmluve s Arizonou

NETKY.SK • 4 September 2017, 11:17 • 2 min
Duclair sa dohodol na ročnej zmluve s Arizonou

NEW YORK - Kanadský hokejista Anthony Duclair podpísal ročnú zmluvu s tímom NHL Arizona Coyotes. Dvadsaťdvaročný útočník bude naďalej pokračovať v tomto klube, pričom si za rok zarobí 1,2 miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Duclaira draftoval v roku 2013 z 3. kola ako celkovo 80. voľbu New York Rangers. Klub ho však 1. marca 2015 vymenil do Arizony. V nováčikovskej sezóne zaznamenal v 81 zápasoch 44 bodov (z toho 20 gólov). Talentovaný útočník v uplynulej sezóne nenadviazal na tieto štatistiky. Za Arizonu odohral 58 zápasov, v ktorých strelil 5 gólov a pridal 10 asistencií. V januári ho tím poslal do farmárskej AHL, v marci však bol späť v prvom mužstve.

"Minulá sezóna bola pre mňa ťažká. Sú to cenné skúsenosti, ale tento rok chcem dokázať, že viem hrať na elitnej úrovni ako vo svojom nováčikovskom ročníku. Dúfam, že mi to pomôže budúce leto podpísať lepší kontrakt," cituje rodáka z Montrealu nhl.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies