Dramatické VIDEO: Dve lietadlá sa zrazili vo vzduchu, akoby zázrakom sa nikto nezranil!

NETKY.SK • 5 November 2013, 12:11 • 2 min
Dramatické VIDEO: Dve lietadlá sa zrazili vo vzduchu, akoby zázrakom sa nikto nezranil!

MADISON – Dve malé lietadlá typu Cessna, ktoré dohromady viezli deväť parašutistov sa zrazili priamo počas letu! Dramatické video zachytil na kameru jeden zo šťastných parašutistov, ktorý nehodu prežil.

slovakia

left justify in out

Na videu je vidieť ako sa jedna skupina parašutistov chystá na zoskok vo výške asi 3600 metrov, keď sa k ich lietadlu priblíži ďalšia Cessna a zrazia sa. Posádky obidvoch lietadiel mali však neuveriteľné šťastie, pretože všetkých deväť parašutistov a dvaja piloti stihli lietadlá opustiť včas.

„Pozeráme sa okolo seba a vidíme, že nám odpadlo krídlo. Zrazu vidíme, že horí a okolo nás lietajú časti lietadla,“ opísal svoje pocity parašutistický inštruktor Mike Robinson. „Padali sme rýchlejšie ako Časti lietadla, takže sme sa najskôr snažili dostať čo najďalej z miesta nárazu,“ dodal Robinson.

Parašutisti mali šťastie, že padáky mali už oblečené, piloti sa museli z kokpitu lietadla katapultovať. „Mohlo to dopadnúť omnoho horšie. Každý sa zachoval tak ako mal, vrátane pilotov,“ bilancoval Robinson.

Vyšetrovatelia však prešetrujú celý prípad a vinník bude určite pykať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies