Dojemný príbeh: Verný psík čaká v nemocnici na svojho mŕtveho majiteľa takmer dva roky!

NETKY.SK • 27 November 2014, 08:20 • 2 min
Dojemný príbeh: Verný psík čaká v nemocnici na svojho mŕtveho majiteľa takmer dva roky!

NOVOSIBIRSK – Neuveriteľne dojemný príbeh. Verný psík čaká v nemocnici takmer dva roky. Fenka čaká na svojho pána, ktorý jedného dňa prišiel a už z nemocnice neodišiel.

slovakia

left justify in out

Kríženec menom Máša čaká na recepcii nemocnice na Sibíri každé ráno v rovnaký čas. Je presná ako hodinky. „Čaká na svojho pána,“ prezradila sestrička.

 

img

 

Keď jej majiteľ ešte žil, Máša bola jeho jediná návšteva. Každý večer bežala domov, aby postrážila veci svojho majiteľa a každé ráno sa vracala do nemocnice v meste Novosibirsk. Jej majiteľ zomrel takmer pred dvomi rokmi, no aj napriek tomu sa Máša stále vracia do nemocnice.

 

img

 

Personál nemocnice sa pokúša nájsť tejto fenke so zlomeným srdcom náhradný domov, žiaľ neúspešne. „Keď sa pozriete do jej očí, uvidíte smútok. Nie sú to tie tradične šťastné psie oči. Psi prežívajú stratu blízkej osoby rovnako ako ľudia,“ povedal Dr. Vladimír Bespalov.

 

img

 

Mášu dokonca umiestnili do druhého domova, ale aj napriek tomu sa ráno objavila v čakárni nemocnice.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies