Dôchodca spôsobil paniku v dome pre seniorov: Potajomky odišiel na rande

NETKY.SK • 16 August 2017, 10:40 • 2 min
Dôchodca spôsobil paniku v dome pre seniorov: Potajomky odišiel na rande

Zamestnanci francúzskeho domova dôchodcov zažili šok, keď zistili, že sa stratil ich 93-ročný klient. Mal totiž atraktívnejší program.

slovakia

left justify in out

Ak ste si mysleli, že do domova dôchodcov chodia ľudia už len odpočívať, hrať karty a klebetiť, mýlili ste sa. Živým príkladom je aj 93-ročný francúzsky penzista, ktorý sa postaral o poriadny poplach v istom starobinci na západe Francúzska v meste Pléneuf-Val-André.

 

Do zariadenia za ním každú sobotu prichádza vnučka. Nebolo tomu inak ani teraz. Ostala však veľmi zaskočená, keď deduška v jeho izbe nenašla. Po tom, čo ho bezúspešne hľadala  na záhrade aj u kamarátov, zalarmovala personál. Začalo sa veľké pátranie, no dôchodca sa nenachádzal v celom objekte. Vystrašená rodina sa preto obrátila na políciu.

 

Incident spôsobil skutočne veľkú paniku aj na strane zamestnancov domu pre seniorov, aj u  rodiny klienta. Zakrátko sa však polícii muža podarilo vypátrať. Našli ho v neďalekom parku zaujatého romantickým rozhovorom s neznámou ženou. Záletník sa neskôr priznal, že ide o jeho priateľku, s ktorou sa sem pravidelne chodia ruka v ruke prechádzať.

 

Staručký Francúz je dôkazom toho, že láska kvitne v každom veku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies