Doba sa mení, bývanie nemôže zaostať: Pozrite si FOTO magických domov

NETKY.SK • 29 Január 2016, 17:14 • 2 min
Doba sa mení, bývanie nemôže zaostať: Pozrite si FOTO magických domov

BRATISLAVA - Príroda vždy bola, je a ako sa zdá aj bude medzi nami a architektúrou.

slovakia

left justify in out

Originálny nápad, ktorý sa volá Green Magic Homes sa dokáže prispôsobiť vašim požiadavkám. Sú to funkčné domy v podstate kontajnerové domy, ktoré sú pokryté zeminou a bez problémov na nich môžu rásť aj kvety. 


Tento nový trend pochádza z USA. Domy sa vyrábajú zo skeletu obaleného izoláciou. Môžete si tak vytvoriť akýkoľvek architektonický vzhľad domu. Domy sa vyrábajú v Mexickej továrni, kde s materiálom pracujú už viac ako 30 rokov.  


Dom je montovaný,takže na prepravu budú potrebné asi 2 kontajnery. Tento projekt spĺňa protipožiarne normy a zodpovedná aj štandardom. Jeho bočné steny sú laminátové a preto odolajú aj tlaku zeminy. Vyvážané sú do celého sveta. 


Technológia ponúka množstvo dizajnov.  Môžete ho postaviť takmer na akomkoľvek teréne. Vhodné sú do púšte, do hôr so snehom, na vodu ako plávajúce domy. Je toho ešte oveľa viac, fantázii sa medze nekladú a vaše sny môžu byť realitou. Postavia sa pomerne rýchlo a za prijateľnú cenu. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies