Do prípravy sa zapoja Hudáček, Jaroš, Cehlárik a Lušňák

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 15:13 • 2 min
Do prípravy sa zapoja Hudáček, Jaroš, Cehlárik a Lušňák

BRATISLAVA - V utorok sa v Bratislave začne ďalší blok prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvá sveta v Prahe a Ostrave (1. - 17. mája).

slovakia

left justify in out

Do tréningov už nezasiahnu mladí brankári Denis Godla a Samuel Baroš, prídu nové tváre. "Káder sa rozšíri. Po tom, ako nás minulú stredu posilnil Dávid Gríger z Popradu, sa nám budú hlásiť už aj brankár Július Hudáček, obranca Christián Jaroš a útočníci Peter Cehlárik s Patrikom Lušňákom. Zostava sa nám postupne kryštalizuje, ale stále máme do začiatku majstrovstiev dosť času,“ uviedol na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner Vůjtek.

 

Slovenskí reprezentanti počas tohto týždňa už odohrajú aj prvé prípravné zápasy. Najskôr 2. apríla v Trenčíne a potom o dva dni neskôr v Bratislave nastúpia proti výberu Švédska.

Káder slovenskej hokejovej reprezentácie na prípravné zápasy proti Švédsku (zdroj: web SZĽH):
Brankári:
Július Hudáček (Örebrö, Švéd.), Branislav Konrád (Dukla Trenčín), Ján Laco (Barys Astana, Rus./KHL)
Obrancovia: Ivan Baranka (Slovan Bratislava), Peter Čerešňák (HC Vítkovice, ČR), Dominik Graňák (Fribourg Gottéron, Švaj.), Christián Jaroš (Lulea HF, Švéd.), Milan Jurčina (Dinamo Riga, Lot./KHL), Lukáš Kozák (Slovan Bratislava/Dukla Trenčín), Peter Podhradský (Lada Togliatti, Rus./KHL), Michal Sersen (Slovan Bratislava), Karol Sloboda (Lada Togliatti, Rus./KHL), Ivan Švarný (Dinamo Minsk, Bielor./KHL)
Útočníci: Milan Bartovič (Slovan Bratislava), Mário Bližňák (HC Plzeň, ČR), Peter Cehlárik (Lulea HF, Švéd.), Dávid Gríger (HK Poprad), Marcel Haščák (Amur Chabarovsk, Rus./KHL), Libor Hudáček (Slovan Bratislava), Patrik Lušňák (Junosť Minsk, Biel.), Tomáš Marcinko (HC ČSOB Pardubice, ČR), Michel Miklík (Amur Chabarovsk, Rus./KHL), Ladislav Nagy (HC Slovan Bratislava), Ján Sýkora (HC Plzeň), Andrej Šťastný (Slovan Bratislava), Radoslav Tybor (HC ČSOB Pardubice, ČR), Michael Vandas (HC Vítkovice, ČR), Rastislav Dej (HK Mountfield Hradec Králové, ČR), Marek Viedenský (HKP Hämeenlinna, Fín.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies