Dlho im to nevydržalo

NETKY.SK • 13 August 2016, 17:21 • 2 min
Dlho im to nevydržalo

BRATISLAVA – Možno sa na prvý pohľad zdalo všetko ideálne. No na ten druhý to už tak nebolo. Prečítajte si o najkratších hollywoodských manželstvách v histórii.

slovakia

left justify in out

Nicolas Cage a Lisa Maria Presley

Trvanie manželstva: 108 dní

On miluje Elvisa Presleyho ona je jeho dcérou. No ani to im nezaručilo dlhé manželstvo. Vzali sa tajne v roku 2002 na Havaji. Všetci ich príbuzní a priatelia zostali poriadne v šoku. Ďalšie prekvapenie prišlo v podobe rozvodu o tri mesiace neskôr. Lisa Maria sa neskôr vyjadrila, že svadba s Nicolasom bola najväčšia chyba akú urobila.

obrazok

Drew Barrymore a Jeremy Thomas

Trvanie manželstva: 1 mesiac

Drew Barrymore sa v roku 1994 zamilovala do majiteľa baru a o rozruch bolo postarané. Nasledovala totiž svadba. Ich manželstvo trvalo iba jeden mesiac. Vraví sa, že človek sa učí na vlastných chybách. U Drew to zrejme neplatí. Niekoľko mesiacov po rozvode s Jeremym sa totiž vydala znovu. Ani toto manželstvo však nebolo to „na celý život“. Trvalo iba pol roka.

obrazok

Eddie Murphy a Tracey Edmonds

Trvanie manželstva: 14 dní

Títo dvaja sa vzali v roku 2008 na ostrove Bora Bora. Svoj sľub si chceli však potvrdiť aj oficiálne v kostole pred všetkými blízkymi ľuďmi. K tomu však nedošlo. Po návrate z Bora Bora sa tento pár rozviedol a dohodli sa, že zostanú priateľmi.

obrazok

Britney Spears a Jason Alexander

Trvanie manželstva: 55 hodín

Niekedy sprevádzali Britney samé problémy a škandály. Medzi ne zaručene patrí aj svadba s kamarátom z detstva. Toho si slávna speváčka vzala v Las Vegas, nebola však úplne triezva. Ich manželstvo trvalo 55 hodín, toľko im trvalo kým vytriezveli. Právnici mali čo robiť. Neskôr Britney povedala, že sa jednalo iba o vtip.

obrazok

A víťazmi sa stávajú...

Carmen Electra a Dennis Rodman

Trvanie manželstva: 9 hodín

Tak tento rekord málo kto prekoná. Vstúpili do manželstva jednej horúcej noci a ešte ten istý večer si poriadne vošli do vlasov. Rozpútala sa pekelná hádka a športovec žiadal anulovanie sobáša s tým, že keď Carmen sľuboval vernosť, bol opitý na mol. Oficiálne boli rozvedení až po pol roku, keď sa vybavilo na úradoch všetko potrebné.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies