Dicka Van Dykea zachraňovali z horiaceho auta

NETKY.SK • 20 August 2013, 09:20 • 2 min
Dicka Van Dykea zachraňovali z horiaceho auta

BRATISLAVA - Amerického herca Dicka Van Dykea vytiahli na diaľnici v Los Angeles z horiaceho auta. Okoloidúci videli 87-ročného herca ako skrčený sedí na sedadle, zatiaľ čo sa z jeho auta začínalo dymiť.

slovakia

left justify in out

Van Dyke sa vtedy podľa vlastných slov pokúšal telefonovať a neuvedomil si, že auto horí. "Začalo vydávať zvuky a najprv som si myslel, že mám defekt. Potom to začalo dymiť a nakoniec zhorelo do tla," povedal pre portál TMZ. Medzi okoloidúcimi boli vraj aj hasič, sestrička a policajt, z čoho mal herec dojem, že naňho "niekto dáva pozor".

Dick Van Dyke je herec, komik, spisovateľ a producent. Je známy zo seriálov The Dick Van Dyke Show (1961 - 1966), za výkon v ktorom získal tri Daytime Emmy, či Diagnóza: Vražda (1993 - 2001) a desiatok snímok ako Mary Poppins (1964), Chitty Chitty Bang Bang (1968) či Noc v múzeu (2006). Herec, ktorého dva razy nominovali na Zlatý glóbus, má od roku 1993 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy a tento rok si na svoje konto pripísal cenu za celoživotné dielo americkej hereckej asociácie Screen Actors Guild (SAG). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies